Sportsko rekreativni centar "SRC SARAJ"Centar za sport i rekreaciju


SPORTSKI CENTAR "SRC SARAJ" GORNJI VAKUF - USKOPLJE 

"SRC SARAJ"Prerastao je u veliki, moderan sportski i rekreacijski centar. Prostire se na površini većoj od nekoliko 1000 m2 i nudi sadržaje i za profesionalne sportiste i za rekreativne sportiste. Ponosni smo što nudimo sportske, zdravstvene i rekreacijske sadržaje svjetske klase i pozivamo vas da dođete i otkrijete sebe.NOGOMET
Nogometni teren Sportskog Centra vrhunske je kvalitete i redovito se održavaju tijekom cijele godine. TENIS
Teniski tereni SRC "Saraj" vrhunski su zemljani tereni, ova su igrališta pogodna za organizaciju teniskih turnira i za svakog profesionalnog ili rekreativnog tenisača.
Sportski centar sadrži 2 terena .

FITNESS 
Fitnes teretana moderno je opremljena. U aerobnoj dvorani nalaze se strojevi za veslanje, trkačke staze, bicikli i steperi.
Veliki izbor opreme za izgradnju snage i mišića, zajedno s ogromnim nizom dizanja utega, jamči sjajan trening.

Kvalitetu usluga garantiraju klubovi  koji su imali pripreme u našem Sportskom centru i mnogi drugi sportaši, klubovi i sportske škole.


Kako ističu iz ovog Sportskog - rekreativnog centra,svojom ponudom uslugom žele doprinjeti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Što se ciljeva tiče,važno je unaprijeđenje i razvoj sportsko - rekreativnog i kulturnog sadržaja, te stvaranja boljih uslova.

 SRC "Saraj", je opremljen po savremenim standardima i nudi,fitnes salu,kuglanu,bilijar salu,pikado i caffe bar. Za goste je obezbijeđen parking.

U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz ljuljačke, klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan, ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu “na oku” roditeljima i osoblju. 062 740 411

https://www.facebook.com/srcsaraj/