Zvjerski mučili bivšeg vođu Pink Pantera: Odrezali mu uši, nos, ruke i noge i onda iskopali oči


Za smrt Ljepoje osumnjičen je Velja Nevolja, a nakon što su Ljepoju iskasapili, odrezali su mu i glavu, raskomadali ga i njegovo tijeli spremili u torbe i vreće

Milan Ljepoja, nekadašnji vođa bande Pink Panter i mozak jedne od njihovih najvećih pljački, one draguljarnice u Dubaiju, jedna je od žrtava krvoločnog ubojice Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i njegove desne ruke Marka Miljkovića Mare. Ljepoja je zvjerski mučen i ubijen u zloglasnoj kući strave u Ritopeku, u kojoj je Belivuk navodno iskasapio još ljudi.

Ljepoja je, kako piše današnji Kurir, u kući mučen 24 sata, a na kraju su ga raskomadali i njegovo su tijelo u više navrata iznosili u vrećama i odvezli ga negdje Opel Astrom. Izvor Kurira navodi da su Belivuk i Miljković namamili Ljepoju da dođe iz Niša i nađe se s još jednim osumnjičenim, Dejanom Tešićem.

U Srbiji uhićen Velja Nevolja, vođa navijača i član zloglasne kriminalne grupe

On je navodno Ljepoju dovezao u Pasatu do kuće u Ritopeku gdje je 24 sata trajala tortura i iživljavanje. Odrezali su mu uši i nos, a zatim nastavili rezanjem ruku, nogu, iskopali su mu oči, a na kraju su mu odrezali glavu.

Ljepoja je osim što je bivši vođa Pink Pantera, navodno bio blizak škaljarskom klanu s kojim je namjeravao preuzeti niško podzemlje, što je i bio razlog radi kojeg je bio meta Veljka Belivuka. Dan kasnije, Belivuk i Miljković su napustili kuću u Ritopeku, a kamere blizu kuće snimile su da su se istog dana opet vratili na mjesto zločina.

Policija u vili Velje Nevolje: 'To je bila kuća strave i užasa'
04, February, 2021, Belgrade - As part of the investigation after the arrest of the organized criminal group, Veljko Belivuk, known as Velja Nevolja, was brought to the stadium of the Partizan Football Club accompanied by the police. Veljko Belivuk. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages    04, februar, 2021, Beograd - U sklopu istraznih radnju posle hapsenja organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk, poznat kao Velja Nevolja doveden je u pratnji policije na stadion Fudbalskog kluba Partizan. Photo:Stefan Tomasevic/ATAImages

- Kamere su snimile njihove dolaske Opel Astrom. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta noseći u rukama vreće i torbe. To su napravili čak 18 puta. Pretpostavlja se da su djelove tijela pakirali u torbe i vreće i odvezli Astrom, koja je poslana na vještačenje - kaže izvor.

U dokumentima tužiteljstva stoij da su u kući zapalili Ljepojinu odjeću, te djelove tijela pokušali otopiti u kiselini, a raznim kemikalijama su čistli kuću od krvi, kako bi uništili tragove.