Ozlijeđeno petero tinejdžera u jednom danu: "Svi imaju ozljede glave, jedno se dijete bori za život"


Tri teške nesreće dogodile su se u petak na području Bjelovara, a u njima je teško ozlijeđeno petero tinejdžera u dobi između 13 i 15 godina.

Najteža nesreća dogodila se u Bulincu oko 15:45 sati, kada je quad kojim je upravljala tinejdžerica sletio s ceste u jarak. Svi su u šok sobi, s teškim ozljedama glave, a jedno dijete bori se za život. Nijedno od njih nije nosilo kacigu, a vozačica nije imala vozačku dozvolu, piše Mojportal.hr.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 20:35 sati u Franjevačkoj ulici. Automobil je na pješačkom prijelazu udario 13-godišnju djevojčicu, koja je zadobila teške ozljede i hospitalizirana je u bjelovarskoj bolnici. Sat vremena kasnije, u Zagorskoj ulici, 15-godišnje dijete palo je s romobila i zadobilo teške ozljede glave. Jedno dijete je prevezeno u zagrebačku bolnicu, dok je drugo, s lakšim ozljedama, ostalo na promatranju u Bjelovaru.

Ravnateljica OB Bjelovar Sanela Grbaš Bratković potvrdila je teške ozljede svih tinejdžera, naglašavajući važnost nošenja kaciga.