Priprema novi kulturni događaj - ovog puta izložbu starih fotografija Bugojna


Najava: Izložba starih fotografija Bugojna U povodu prvog pisanog spomena Bugojna naš portal priređuje izložbu starih fotografija i razglednica Bugojna pod nazivom “Bugojno od davnina”.

Na ovoj izložbi bit će postavljen dio kolekcije starih fotografija i razglednica Bugojna iz zbirke . Fotografije pokazuju neke dijelove života Bugojna u periodu od kraja 19. stoljeća pa sve do poslije Drugog svjetskog rata.

 

Posjetitelji bi na nekim fotografijama možda mogli prepoznati neke od svojih predaka, te mnoge druge zanimljivosti. Neke od fotografija i razglednica po prvi puta će ugledati svjetlo dana na ovim prostorima.

Svi bismo trebali pogledati ovu izložbu i donijeti zaključke za sebe.

Infobugojno.ba Vas da budete sponzor izložbe , a svaki sponzor dobiva fotografiju koju je sponzorirao. Osjećaj kreativnog uzbuđenja i stvaranja priče koja je veća od svakog pojedinca čini ovaj projekt posebnim iskustvom za sve sponzore. A svi oni naći će svoje ime na fotografiji koju će dobiti u svoje vlasništvo.

 

Ovom izložbom nastojimo obogatiti kulturni život Bugojna, prisjetiti se bugojanske prošlost. Uključite se. Budite sponzor izložbe!