Kompozitor hita „Ja baraba sve joj džaba“oduvao nastupom, Dragana Katić zanemela od šoka: „Au“


Kompozitor velikog broja hitova, Muharem Hamzakadić oduvao nastupom u večerašnjom emisiji u koju je odlučio da se prijavi i kruniše svoju karijeru u muzici.

Muharem je muzički urednik na RTV „Bugojno“, a kao kompozitor radio je na velikim hitovima koje izvode Crvena jabuka, Davor Badrov, Hanka Paldum i drugi.

0A0A5349

– Celi život sam negde kasnio i onda sam video ovu emisiju i shvatio kao znak– rekao je Muharem kada je izašao na veliku scenu.

Njegovo ime poznato je u muzičkim krugovima, zbog čega mu se posebno obradovao Duško Kuliš koji ga zna od ranije.

– Mi smo se sretali kroz naše zajedničke prijetelje i u studiju. Moram otkriti tu istinu da znam koliko Haro zna , nisam znao da će biti kandidat, ali posebno me raduje ta želja da se on pojavio i da se nije umorio u ovom poslu tako da su moja predviđanja sigurno nekoliko narednih emisija– poručio mu je Kuliš.

Muharem Hamzakadić oduvao nastupom

Haro se na velikoj sceni predstavio pesmom od Parnog valjka „Sve još miriše na nju“, a nakon izvođenja Dragana Katić nije mogla da sakrije oduševljenje kada je samo izgovorila: „Au“, a zatim dala reč žiriju.

Muharem Hamzakadić oduvao nastupom

 Divno kolega, čestitam u svakom slučaju nisam očekivao ništa manje. Najčešće i kompozitori pevaju sjajno i to nije sporno, tako da je to očekivano. Jedino što bih ja sugerisao mogao si čak i pola setepena više. Svakako neka se tvoj brat i prijatelj iz podrške spreme jer će sigurno dolaziti više puta– rekao je Mare, a zatim je svoja zapažanja podelila i Kaća Grujić.

0A0A5362

– Ja sam slušala sve vreme zatvorene oči i ježila sam se i što se mene tiče svaka čast, dirnuli ste me– poručila je pevačica.

– Ono što sam i predvideo dogodilo se. On je to uradio na tako dobar i profesionalan način, ali mi volimo da smo niže i da smo sigurni i nadam se da će u nekim od narednih emisija biti neka od pesama koje je on pisao– zadovoljno je istakao Kuliš.