Praznici nam stižu: Novogodišnje čestitke na portalu Infobugojno.ba


Obradujte svoje saradnike i čestitajte im predstojeće praznike na originalan način po vrlo povoljnim cijenama…

Na vama je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo napraviti elektronsku čestitku po vašoj želji te istu objaviti na našem portalu i https://www.facebook.com/infobugojno.ba/

Neka ovi praznici budu ljepši neko ikad!

 

Infobugojno portal i ove godine nudi svim oglašivačima posebnu blagdansku ponudu koja se odnosi na božićne i novogodišnje čestitke.

Čestitajte Božić i Novu godinu svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima putem Infobugojno internet portala – najčitanijeg lokalnog portala u Federaciji BiH, koji mjesečno posjeti 700.000 korisnika i koji ima preko milijun učitavanja stranica na mjesečnoj razini!

 

Ove godine u svojoj ponudi nudimo vam dvije vrste čestitki:
 
  1. Vaš logotip na zajedničkom banneru, kao i dosadašnjih godina!

   2. Izradu multimedijalne božićne čestitke u video formatu, koju ćemo objaviti kao reklamu i promo vijest na našem portalu!

 

Ne zaboravite da su vaše čestitke na portalu vidljive 24 sata i da će ju vidjeti čitatelji koji nas posjećuju iz cijelog svijeta te kako će ista biti učitana milijun puta, što je bogatstvo najposjećenijeg lokalnog portala u Federaciji BiH – Infobugojno  portala.

Objave počinju od 15. prosinca 2020. i trajat do 7. siječnja 2021. godine.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na broj 061 668 556 - Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.