Ovo je pet bugojanskih kafića u kojima obožavamo piti kafu-kahvu-kavu!


Ovo je pet bugojanskih kafića u kojima obožavamo piti kafu-kahvu-kavu!

Je li vam svejedno gdje pijete kafu-kahvu-kavu? Nama nije. Okej, ima dana kad vrijedi 'daj šta daš', no pravi je užitak sjesti u kafić kojem se osjećate ugodno, kava-kafa-kahva je baš onakva kakvu volite i sve ostalo vam je po čejfu. Sigurno i vi imate bar jednu takvu omiljenu 'stanicu', a tako je i s nama u redakciji.

Pijuckajući na pauzi kafu-kahvu-kavu s aparata počeli smo priču o najdražim kafićima i jedni drugima otkrili odlična mjesta u gradu. Za neka ste možda čuli, za neka možda i niste, većinom su bar relativno friško otvorena, no jedno je već dobro uhodano.
 
Pa počnimo onda s tim uhodanim kad ga već prvog spominjemo. Mislimo na kafić Amadeus . 
Amadeus je mirno mjesto gdje u opuštenoj atmosferi, ugodnom ambijentu i  uređenom interijeru možete uživati u kvalitetnoj kafi-kahvi- kavi, prirodnim sokovima, ljekovitim čajevima, voćnim koktelima te širokoj ponudi domaćih kolača.
 
No ovog se puta držimo samo kafe-kahve-kave pa nećemo skretati s teme.Uz kafu-kahvu-kavu možete dobiti i kolače.
 
 
Ne nađete li mjesta u Amadeusu, produžite  ulicom i naći ćete , kafić LS
 
 
 
Mjesto je malo, ali cool, minimalističkog dizajna, a kafa-kafa-kava je odlična.
Muzika je probrana i ugodna, kafa-kahva-kava odlična, stoga ne čudi što je mjesto popunjeno i ako se nalazi na  atraktivnojoj lokaciji.
 
 
Pub Akademija, očekuju Vas na prvoj jutarnjoj kafi, te tokom dana, ali i navečer na najboljoj zabavi u gradu.Otvoren je 07.08.2022. no vrlo brzo je dobio obožavatelje, neke zbog usluge, neke zbog kafe-kahve-kave, neke zbog interijera, neke zbog svega navedenog...


FEENA RAYA BUGOJNO

Jedan od najpopularnijih caffea u Bugojnu

Poseban brend je vrhunski odabrana kafa i vrhunska usluga.


Jedan od unikatnih gradskih kafića, mjesto koje baš ima dušu,caffe bar Buka Bugojno . Inače, za one koji nisu upoznati caffe bar Buka nudi vrhunsku kafu, kao i sve druge vrste pića u ugodnoj i mirnoj atmosferi. 

A gdje vi najradije pijete kafu-kahvu-kavu?