Gdje pojesti odličnu pizzu u Bugojnu?


Svi znamo da je u Bugojnu vrlo lako pronaći mjesto na kojem možete pojesti pizzu, no pravi ljubitelji ove popularne talijanske delicije dobro znaju da je za ''pravu'' pizzu potrebno uložiti mnogo truda, prije svega u izradu tijesta, a potom i u kvalitetu sastojaka koji moraju biti provjereni i obavezno - svježi!

Iako ih nema mnogo, Bugojno se itekako može pohvaliti s nekoliko sjajnih restorana koji ne prestaju oduševljavati, što svojom ponudom raznovrsnih pizza, tako i bogatim okusima koji će vas osvojiti na prvu. A osim vrhunskih zalogaja zbog kojih ćete se bez sumnje s veseljem vraćati u odabrane lokale, sigurni smo kako će vas oduševiti i svojim uređenjem i atmosferom zbog kojih će uživanje u ukusnoj pizzi u omiljenom društvu biti još veći gušt! A kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku smo izdvojili naše omiljeno mjesto u Bugojnu gdje možete pojesti vrhunsku pizzu.

U bugojanskom naselju Vrbas, u pizzera Kameleon pronaći ćete mjesto koje zaista duboko diše plućima talijanske delicije i rapsodije okusa! Pizza majstori na ovom mjestu peku vrhunsku pizzu. 

Poželite li pojesti dobru pizzu, posjetite nas. Na našem ćete jelovniku pronaći i odlične plate, paste, palačinke i druga jela.  https://www.facebook.com/kameleon.bug

Vrbas Naselje 1, Bugojno, Bosnia and Herzegovina
 +387 30 252-888