Svake godine sve više građanki i građana čitaju naše sadržaje na društvenim mrežama


Svake godine sve više građanki i građana čitaju naše sadržaje na društvenim mrežama.

 U 2023. godini smo našim pratiocima uz priče ponudili mnogo više video i grafičkih sadržaja.

 Broj pratilaca prirodnim dosegom na pojedinim društvenim mrežama svake godine raste.

Hvala na povjerenju!

 

Kako nas podržati?

 PODRŽITE NAS

Doniranje novca za rad InfoBugojno za novinarstvo  u Bugojnu je od velike važnosti za naš uspješan dalji rad.

Kao jedan od rijetkih potpuno nezavisnih medija u Bosni i Hercegovini, InfoBugojno je posvećen zadatku da dajemo najbitnije informacije o kulturi, spotu, ekonomiji, kvalitetu života, stanju u oblasti zdravstva, obrazovanja, zapošljavanja, kao i o političkim zbivanjima. Ovo radimo precizno i nepristrasno, bez oslanjanja na glasine.

Hvala što ste odlučili podržati InfoBugojno i naš cilj da nastavimo sa pisanjem kvalitetnih priča o onim temama koje najviše dotiču ljude. Zahvalni smo na svakoj donaciji.

 Ne prihvatamo novac političkih stranaka ili bilo kojeg donatora koji postavlja uvjete za svoju donaciju. Želimo vašu podršku.

Donirajte InfoBugojno-u i pomozite novoj generaciji novinara da nastavi tradiciju izvrsnog istraživačkog novinarstva u ime vas – u ime javnosti. Niže su navedeni načini na koje nam možete uplatiti novac.

Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće i pitanje, ili želite donaciju realizirati na neki drugi način, molimo Vas da pošaljete e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

UPLATE IZ BIH

Ukoliko želite uplatiti donaciju iz BiH putem obične bankovne uplatnice ili putem online/internet bankarstva, molimo Vas da koristite ove podatke.

Udruženje građana ,,InfoBugojno,, Armije BiH bb

70230 Bugojno Bosna i Hercegovina

Uplatu možete da izvršite na račun

MF BANKA A.D BANJA LUKA

572-466-00000116-55

ID 4236725960008

 

UPLATE IZ INOSTRANSTVA