Dani dijaspore u Travniku


Dani dijaspore u Travniku 

U utorak, 18.juna.2024.godine, na Starom gradu u Travniku, sa početkom u 12:00 sati, održat će se press konferencija za novinare.

Povod press konferencije je najava Dana dijaspore općine Travnik, koji će se održati u periodu od 28.07.2024.-03.08.2024.godine.

Ovogodišnji Dani dijaspore obilovat će bogatim kulturnim, muzičkim događajima te svakako i privrednim susretima. Travnik će ugostiti Harisa Dubicu, Aldina Tucica-Tucu, Branka Đurića-Đurologija, Osmana Džihu koji će tim povodom snimati emisiju “U tuđoj avliji”, Natašu Bartula Hebert, i mnoge druge, a vrhunac ovogodišnjih dana Dijaspore općine Travnik, očekuje se 03.08.2024.godine, kada će se u Travniku održati veliki koncert na Stadionu Pirota , na kojem će publiku zabavaljati Hari Mata Hari,Enes Begović, te Adi Šoše.

Na pomenutoj press konferenciji koja će se održati na Starom gradu, prisutnima će se obratiti Enes Begović, Hari Mata Hari i Adi Šoše , te načelnik općine Travnik, dr.sci.Kenan Dautović,koji će detaljnije predstaviti program I aktivnosti vezane za ovogodišnje obilježavanje manifestacije Dani dijaspore općine Travnik.

Radujemo se Vašem dolasku I medijskom praćenju ovog značajnog događaja za naš grad.

Za sve dodatne informacije rado Vam stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav