Majka krenula sinu u Stuttgart pa se srušila i preminula na licu mjesta


Majka krenula sinu u Stuttgart pa se srušila i preminula na licu mjesta


Na putu prema Stuttgartu, na benzinskoj pumpi blizu Beča, dogodila se tragedija koja je potresla putnike autobusa “Pejić Tours”, privatnog prevoznika iz Novog Pazara.

Putnica, koja je krenula na put da bi posjetila sina u Štutgartu, iznenada je preminula, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja, piše Sandžakdanas.

Događaj se odvio kada je autobus napravio pauzu na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča. Prema svjedočenju putnika, žena, čiji identitet još uvijek nije otkriven, upitala je “dokle smo stigli”, nakon čega je, na vijest da su blizu Beča, izgubila svijest i pala.

Hitna medicinska pomoć je odmah pozvana, a na mjesto događaja stigao je i helikopter u pokušaju da joj se pruži pomoć. Nažalost, uprkos brzoj reakciji i pokušajima reanimacije, život nesretne putnice nije bio moguće spasiti.

Putnica je, kako se saznaje, bila iz Prijepolja i krenula je na put kako bi se sastala sa sinom u Stuttgartu, gdje joj je i kćerka iz SAD već stigla.

Njen iznenadni odlazak ostavio je dubok trag na sve prisutne, a posebno na članove njene porodice koji su je s nestrpljenjem očekivali.

Dok se čekaju zvanični rezultati istrage koji će razjasniti uzrok iznenadne smrti, zajednica i porodica tuguju za izgubljenom.