U toj tragikomici, nadmašio je sve svoje muzičke nastupe


Milorad Dodik često obmanjuje javnost, da ne koristim izraz da laže, rekla je poslanik PDP-a Jelena Trivić i podsjetila da je Dodik jučer nadmašio samog sebe izjavivši da je u ratu mogao doći do čina generala, ali eto nije htio.

Izjavio je ovo pred cijelom javnosti u prisustvu predsjednika Srbije. 

 

"U toj tragikomici, nadmašio je sve svoje muzičke nastupe. Ali to je za njega prirodni osjećaj, on sam sebe ubijedi u nešto što je neistina i onda jako ubjedljivo ubjeđuje i druge da je to tako bilo. Ovaj put vjerujem da smo se svi, gledajući to prekrstili, i rekli "šta čovjek izjavi i osta `ladan", prkomentarisala je Trivić na svojoj Facebook stranici.

Što se tiče Dodikovih političkih poruka za tri ključne oblasti za koje je govorio da će vratiti nadležnosti, iako mu vraćanje nadležnosti nije stvarna namjera, nego, kako tvrdi Trivić, sakrivanje sebe, korupcije i svog kapitala: vojska, bezbjednosni sektor i indirektni porezi, nije dobio podršku i pomenuo ih je samo jednom.

Ona je navela da Dodik u svojim izdajničkim pohodima u koje uvlači i narod i RS, ne preza da obmane, izgovori notornu neisitinu, što znači da je spreman na sve, pa i na to da pred predsjednikom Srbije govori svakojake gluposti.

"Nikada nisam prizivila sankcije ni njemu, a ne daj Bože Srpskoj i njenom narodu i sve vrijeme, što je dokumentovano i brojnim mojim izjavima, ističem da Dodika mora smijeniti narod, a opozicija iskorititi sva demokratska sredstva da se to desi na izborima.

Dodik je najveća i najopasnija prijetnja po srpski narod, on nas je ponizio, devastirao, raselio, razjedinio. On nikakav spasilac nije! Spas će biti kada on ode u političku prošlost. Obmana, manipulacija, laž mogu da traju ali imaju i svoj kraj. To svako treba da zapamti", poručila je Trivić.