Osnovana još jedna stranka bh. Hrvata. Stigle i oštre kritike


Sinoć je održana Osnivačka skupština Hrvatske viteške stranke u dvorani Etno sela Čardaci, a na senzacionalistička najavljivanja lokalnih portala na osnivačkoj skupštini ni “U” od uglednika, naprotiv…, piše Centralna.ba.

Prije same Osnivačke skupštine položeni su vijenci na spomen obilježju “Osmica”

Sama skupštine bila je podjeljena u dva dijela onaj svečani i naravno izborni. U svečanom dijelu obratili su se članovi inicijativnog odbora Vladimir Mlakić, Blaženka Čečura i Ivan Vidović, a svečanu proceduru vodila je Tanja Omazić

Svečanoj sjednici nazočio je u ime Vlade Republike Hrvatske i konzulov savjetnik Stipan Medo, dok su brzojave čestitki uputili Jozo Ivančević predsjednik Narodne ramske stranke, Stipe Tokić dopredsjednik HDZ1990, a pozdrave su uputili i Pero Previšić predsjednik Čapljinske narodne stranke i član Predsjedništva HNS-a te Ninoslav Sušilović predsjednik Posavske stranke.

 

U radnom dijelu izabran je predsjednik HVS, a tu dužnost kao što je i najavljeno u narednom periodu obavljat će Ivan Vidović.

Za dopredsjednike su izabrani Tina Filipović, Blaženko Čečura i Viktor Vidović, a za rizničarku Tanja Omazić.

Središnji odbor brojat će 19 članova, a izabran je i nadzorni odbor kojim će predsjedati Vladimir Mlakić

Da li je ovo nova “Komšićeva” stranka, koja je vođena idejom ideologa koji je promjenio dresova kao Zlatan Ibrahimović. Pitamo se kad je tako uspješna Skupština, gdje su fotografije, koji li je cilj, rušenje HDZ-a i odlazak hrvatskog naroda ili imaju neku ideju koja bi mlade natjerala da ostanu…, stoji u objavi Centralna.ba.