Skandalozna izjava trenera Igokee: "Zbog ovoga ne poštujem BiH"


HKK Široki je novi prvak BiH u košarci, nakon što su ostala tri kluba koja su trebala igrati doigravanje za prvaka odustala od završnog turnira, koji se trebao odigrati u Širokom Brijegu.

Igokea, Borac i Spars nisu bili zainteresovani za odigravanje završnice prvenstva, pogotovo nakon što je Igokea dominatno, sa 10:0, okončala sezonu u Ligi 6.

 

Sinoć su Širokobriježanima svečano dodijeljene medalje u njihovoj dvorani, a nakon svega se oglasio i trener Igokee Dragan Bajić, koji je dao skandaloznu izjavu za srpskainfo.com.

"Ovo dovoljno govori u kakvoj bijednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi počev od sporta pa do svih ostalih oblasti. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinupoštujem samo Republiku Srpsku i Sjevernu Makedoniju čiji sam selektor!

Ako neko ovim potezima misli da oduzme snagu sportu Republike Srpske, mislim da ide pogrešnim putem. Više smo nego dominantni ove sezone, ovo je samo čin nemoći i nemogućnosti da ostali podnesu ono što smo ove sezone u sportu uradili", kazao je između ostalog Bajić.