Koji je najbolji restoran u Bugojnu?

 
Koji je najbolji restoran u Bugojnu?
 
Za sve one koji žele znati gdje dobro jesti, otvaramo drugu sezonu izbora najboljih bugojanskih restorana!
(Infobugojno) kreće u drugo izdanje izbora najbolji restorani u organizaciji InfoBugojna.
 
Projekt najbolji restoran, nastao radi promicanja kvalitete, konkurentnosti i podizanja restoranske kulture, postali su najprestižniji i najpoznatiji bugojanski izbor, koji je afirmirao velik broj restorana te značajno utjecao na kvalitetu restoranske ponude.
 
 
Ovogodišnjim izborom stoga želimo istaknuti restorane koji su svojim radom u protekloj godini zadržali vjerne goste, ali i stekli poklonike koji im se iznova vraćaju, i to ne samo zbog izvrsne hrane nego i zbog vrhunske usluge i ugodnog ambijenta.
I ove godine biramo restorane koje odlikuje visoka kvaliteta usluge i ponude.
Svrha ovog izbora je zahvaliti restoranima na njihovu predanom radu te najnovijim informacijama potaknuti što veći broj naših čitatelja da obogate svoju svakodnevicu i za posebne prilike odaberu mjesto s popisa Dobrih restorana te pritom dobiju pravu vrijednost za svoj novac.
 
Kad  se ugostitelji u hodu prilagođavaju novim uvjetima poslovanja, s kakvima se dosad još nisu susreli, naš je najrelevantniji izbor najboljih u bugojanskoj gastronomiji nastavio svoju misiju. 
 
Nadamo se da ćemo uspjeti, kao i dosad, pobuditi motivaciju za izvrsnom kvalitetom i zdravu konkurenciju, ali i potaknuti nove hrabre iskorake u gastronomskoj kreaciji. Recenzije dobrih restorana čitajte redovito na infobugojno.ba
 
Odmor za dušu i stomak-Najljepši restorani u prirodi
 

Restoran Memix Bugojno - Bugojanskai restoran zaista prekrasno uređen prostor. Mladenci nerijetko biraju upravo ovaj restoran za svoj najsretniji dan. U središtu restorana je i bazen , pa možete napraviti i odlične fotografije uz isti. Što se tiče hrane-izbor je ogroman, na vama je da odlučite da li ćete probati domaće specijalitete ili pak nešto iz međunarodne kuhinje.

Dobro došli u naš restoran Memix Bugojno
 
Sigurni smo da ćete provesti ugodne trenutke u našem prvoklasnom restoranu i uživati u odabranoj ponudi jela bosanske kuhinje, janjetine i pilietine sa ražnja. Osoblje restorana Vam stoji na usluzi i slijedit će sve Vaše zahtjeve.
 
Restoran Memix se nalazi u predivnoj prirodi okružen vodom i zelenilom, nadomak centra grada(1 km) u Bugojnu. Za vas organizujemo svadbe, rođendane, mature i druge proslave. Klimatizovana sala raspolaže kapacitetom od 800 mjesta i prelijepom baštom od 60 mjesta. Obezbjeđen parking i video nadzor. Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja našeg restorana. Budite nam dragi gosti. 062 352 000