Slab odaziv na humanitarnu akciju   'Uputili smo molbu za pomoć, a donacija je tako malo'


Svaki dan nam pristižu molbe za pomoć, ne znamo više gdje ćemo prvo, a donacija je tako malo, nikada manje... 

Od donacija su potrebne nekvarljive namirnice, higijena i poneka slastica za djecu.

Molimo Vas, ne dozvolite da neko  ostane gladan, ne dozvolite da djeca koja nas željno iščekuju ostanu tužna...odvojite 10 KM za brašno, tjesteninu i ulje, ma odvojite još 1 KM za čokoladu na akciji... Znamo da su neka teška vremena i da se nema, ali ima onih koji zaista ništa neće imati  jesti. Nazovite nas, javite se u inbox, naći ćemo vremena, ma izmislit ćemo ga. 


Hodžić Hasan iz Bugojna, treba vašu i našu pomoć!

 
Kaže da se obraćao mnogim institucijama za pomoć, ali pomoći nema. Hasan je prije dvije godine u Bugojnu doživio saobraćajnu nesreću i od tada počinje njegova borba za život i izlječenje, kako bi imao koliko-toliko normalan život.
Iza njega je nekoliko operacija, a ispred još dug put do ozdravljenja.
“U veoma sam lošoj situaciji i sam se borim za svoje zdravlje. Naime, zdravstveno stanje u kome se nalazim me je prinudilo da se svima obratim za pomoć u skladu sa njihovim mogućnostima jer za svoje izlečenje ja nemam uslova.
Molim Vas, ukoliko ste u prilici, da mi pomognete kako bih nastavio liječenje”, kaže za InfoBugojno Hasan .
“Kako, zbog komplikovanog zdravstvenog stanja, nisam u mogućnosti da radim, troškovi lečenja su sve veći zamolio bih Vas da mi pomognete da se vratim normalnom životu”, kaže Hasan.