Gdje ste jeli najbolju pizzu🤔, a gdje najgoru pizzu
Gdje ste jeli najbolju pizzu?, a gdje najgoru pizzu i kad? Kako prepoznati lošu pizzeriju i restoran...
Pizzeriju restoran mora biti perfektno čist. Svako smeće u javnim prostorima, zamašćeni stolnjaci, neočišćene pepeljare i prljave čaše, da ne govorimo o neočišćenim wc-ima pokazuju da vlasniku i voditelju nije stalo do higijene te da oni ne poštuju ni svoje goste ni svoje zaposlenike, jer nitko ne voli ni jesti ni raditi okružen prljavštinom.
Higijena
A ako su javni prostori restorana prljavi i neuredni, tko zna što se tek dešava u kuhinji, za koju moraju vrijediti visoki higijenski kriteriji već i zato da bi se izbjeglo trovanje hranom. Čistoća je, definitivno, pola restorana.
Restoran koji nema svoju web ili Facebook stranicu ili je ekscentričan, što može biti dobro, ili naprosto żivi u pradavnim vremenima, što je loše. Internet je nesporno najjači promotor restoranskog biznisa, pa neprisutnost pojedinog restorana na webu sugerira kako vlasniku i voditelju nije baš stalo do vlastitog posla.